Leírás
A finom rizottó csiperke gombával és vargányával nem csak jól néz ki, hanem elkészítése is nagyon egyszerű. Kiváló főételként vagy köretként.
Elkészítése:
- Pirítsa meg a rizottó-keveréket 1-2 EK vajon egy serpenyőben. Ezután adjon hozzá kb.100 ml bort és hagyja főni. Ha a bor elfőtt, öntse fel kb. 500 ml vízzel. Mikor a rizs már majdnem puha, keverjen hozzá 50 ml tejszínt. Jó étvágyat!
Márkák: | Ankerkraut |
---|
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Ankerkraut Gombás rizottó
5,0 az 5 csillagból
5 csillag | | 1 | (100%) |
---|---|---|---|
4 csillag | | 0 | (0%) |
3 csillag | | 0 | (0%) |
2 csillag | | 0 | (0%) |
1 csillag | | 0 | (0%) |
1 értékelés
- Még nincs vélemény.
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Gombás rizottó" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 10.050 termék