Ankerkraut Gombás rizottó

Ízletes kulináris élmény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A finom rizottó csiperke gombával és vargányával nem csak jól néz ki, hanem elkészítése is nagyon egyszerű. Kiváló főételként vagy köretként.

Elkészítése:

  • Pirítsa meg a rizottó-keveréket 1-2 EK vajon egy serpenyőben. Ezután adjon hozzá kb.100 ml bort és hagyja főni. Ha a bor elfőtt, öntse fel kb. 500 ml vízzel. Mikor a rizs már majdnem puha, keverjen hozzá 50 ml tejszínt. Jó étvágyat!
Márkák: Ankerkraut

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Ankerkraut Gombás rizottó

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Gombás rizottó" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder