Ankerkraut Gombás rizottó

Ízletes kulináris élmény

  • Gyorsan elkészíthető
  • Csiperke gombával és vargányával
  • 2.360 Ft (1.073 Ft / 100 g)

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

Még 9 darab raktáron

Kiszállítás szeptember 18., szerda: Rendeljen ma 11:00 óráig.

Tartalom: 220 g

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: AK-4062988840234, tartalom: 220 g

EAN: 4062988840234

  • Gyorsan elkészíthető
  • Csiperke gombával és vargányával

Piccantino Online Shop Magyar előnyeiPiccantino Online Shop Magyar előnyei

  • Ingyenes kiszállítás: Magyarország 14.000 Ft -tól
  • Szállítás a Magyar Posta, UPS Standard, DHL Express vagy UPS Express által
  • Rendeljen ma 11:00-ig és csomagját 1 munkanapon belül megkapja (Magyar Posta, csak raktáron lévő termékek esetén)
  • Ingyenes visszaküldés
  • Utánvét, Előre utalás

Leírás

A finom rizottó csiperke gombával és vargányával nem csak jól néz ki, hanem elkészítése is nagyon egyszerű. Kiváló főételként vagy köretként.

Elkészítése:

  • Pirítsa meg a rizottó-keveréket 1-2 EK vajon egy serpenyőben. Ezután adjon hozzá kb.100 ml bort és hagyja főni. Ha a bor elfőtt, öntse fel kb. 500 ml vízzel. Mikor a rizs már majdnem puha, keverjen hozzá 50 ml tejszínt. Jó étvágyat!
Felhasználás: Rizses étel
Allergének: L - zeller, M - mustár
Mentes: Ízfokozó, Cukor
Terméktípusok: Rizs

Összetevők

  • kerekszemű rizs
  • gomba
  • vargánya
  • tengeri só
  • szárított sárgarépa
  • hagyma
  • zeller
  • petrezselyem
  • fokhagyma
  • mustárliszt
  • paradicsom chips
    • paradicsom
    • kukoricakeményítő
  • póréhagyma
  • fekete bors
  • paprika
  • lestyán
  • szerecsendió
  • rozmaring
  • kurkuma
  • oreganó
  • majoránna
  • koriandermag
  • kakukkfű
  • citromhéj
  • szegfűbors
  • görögszéna
  • édeskömény magok

Tápérték

Tápérték / 100 g
energia tartalom1403 / 335 kj / kcal
zsír2,7 g
  ebből telített zsírsavak0,2 g
szénhidrát71 g
  ebből cukor2 g
fehérje11,1 g
3,76 g

Ankerkraut Gombás rizottó Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések