Alnatura Bio Tojáspótló - Vegán

Tojás nélkül is finom

480 Ft

(32.000 Ft / kilogramm, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 15 g

Kiszállítás június 01., szerda-ig, amennyiben hétfő 10:00 óráig rendel.

Még 9 darab raktáron

Tulajdonságok és előnyök

  • Finomít és megköt, mint a tojás
  • Ideális sütéshez és főzéshez
  • Vegán elkészítéshez

Cikkszám: MM-211817, Tartalom: 15 g, EAN: 42306481

Leírás

Vegán tojáspótló! Mindenki számára, aki vegán főz és süt, a hagyományos tyúktojás alternatívája! Legyen szó süteményről, palacsintáról vagy receptek kötőanyagáról - ez a por biztosan beválik. Többek között édes csillagfürtlisztből áll, és semleges ízű. Egy csomag 3 tojás helyettesítésére elegendő!

Elkészítése: Keverjen el 5 gramm (kb. egy teáskanálnyi) terméket 50 ml ásványvízzel - ez a készítmény egy tojásnak felel meg. A receptben leírtak szerint járjon el.

Megjegyzés: Ez a por nem alkalmas tojásos ételek vagy rántotta készítésére!

Felhasználás: Sütés, Főzés
Minőségi pecsét: EU- / nem-EU Bio jelölés
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Származás: Németország
Terméktípusok: Kiegészítők sütéshez
Tárolási útmutató: Szobahőmérsékleten tárolandó, Tárolja száraz helyen

Összetevők

  • édes csillagfürt liszt [1]
  • szentjánoskenyér liszt [2]
  • kukoricaliszt [1]
  • részben zsírtalanított lenmagliszt [1]
  • részben zsírtalanított napraforgómagliszt [1]
  1. biológiai gazdálkodásból
  2. sűrítőszer

Tápérték

Tápérték / 100 g
energia tartalom1361 / 325 kj / kcal
zsír8,3 g
  ebből telített zsírsavak1,2 g
szénhidrát14 g
  ebből cukor6,6 g
fehérje30 g
ballasztanyag37 g
0,04 g

Alnatura Bio Tojáspótló - Vegán Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Alnatura Bio Tojáspótló - Vegán

4,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
1 (100%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Bio Tojáspótló - Vegán" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: