Spice for Life Bio Bird Eye Chili - egész

Chili Chili = duplán csípős!!

  • Figyelem: nagyon tüzes!
  • Több mint 120.000 Scoville
  • Sokoldalúan használható
  • 2.340 Ft (7.800 Ft / 100 g)

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

A termék jelenleg nem elérhető! Jelenleg sajnos nincs információnk, hogy a termék mikor lesz újra elérhető. Kérjük válassza ki az “Értesítés, amikor elérhető” lehetőséget, így azonnal informálni fogjuk, amint a termék újra rendelhető lesz.

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: SL-420042, Tartalom: 30 g

EAN: 4260264715041

  • Figyelem: nagyon tüzes!
  • Több mint 120.000 Scoville
  • Sokoldalúan használható

Leírás

A Bird Eye Chilit egy indiai projektben termesztik az északkeleti Uttar Pradesh tartományban. Az „Amen Organic” projekt környezetkímélő körülmények között termeszti a növényeket kistermelőivel. Ennek eredményeként a bio Bird Eye Chili íze különösen finom és nemcsak és nem egyszerűen csak csípős, mint azt számos kémiai chili koncentrátumról tudjuk Európában és az USA-ban. A projekttel mind a gazdákat, mind a környezetüket fenntartható módon támogatják annak érdekében, hogy az ott élő embereknek méltányos árakat és életkörülményeket kínáljanak, és hosszú távon magas hozamú, a legjobb eredményeket biztosító termést biztosítsanak.

A Bird Eye Chili eredetileg Afrikából származik, ezért gyakran afrikai Bird Eye Chili néven emlegetik. A Peri Peri, amelyet inkább fűszerkeverékként ismerünk, a csípős chili neve Malawiban. A Bird Eye Chili más néven Piri Piri és Pili Pili, ami különböző dialektusokban és nyelveken "chili chilit" jelent. Tehát kétszer olyan csípős!

Figyelem, a bio Bird Eye Chili CSÍPŐS!
Az úgynevezett "Scoville-skála", a különböző típusú chilik csípősségének meghatározására szolgáló mértékegység, a Bird Eye Chilit rendkívül csípősnek minősíti. A Bird Eye Chili pontos Scoville-értéke meghaladja a 120.000 Scoville-t. Ha ez Önnek semmit sem jelent: a Tabasco szósz Scoville-értéke 5.000 alatt van. A bio Bird Eye Chili gazdag kapszaicinben, amely fmeghatározza a csjpősségét. Felülmúlja a jól ismert Tabasco chili erejét, ezért még a gazdaságos mennyiségek is elegendőek ahhoz, hogy egy ételnek pikáns jegyeket adjon. Peri Peri szószt gyakran használják a Bird Eye Chilivel csirke pácolásához, de a bio Bird Eye Chili felhasználási lehetőségei sokoldalúak. csak azt kell szem előtt tartani, hogy a bio Bird Eye Chili az egyik legerősenn chili, és mindenképpen tisztelettel kell kezelni.

Erősségi fok: kb. 120.000 Scoville

Felhasználás: Afrikai konyha, Ázsiai konyha, Hal és Tenger gyümölcsei, Húsétel, Szárnyas, Zöldséges étel, Indiai konyha, Karibi konyha, Szósz, Leves
Minőségi pecsét: Bio pecsét, EU- / nem-EU Bio jelölés
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Íz: Csípős
Származás: India
Sajátosság: Szárított
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek

Összetevők

  • Birds Eye Chili [1]
  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Spice for Life Bio Bird Eye Chili - egész Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Spice for Life Bio Bird Eye Chili - egész

3 vásárlói vélemény más nyelven

4,7 az 5 csillagból
5 csillag
2 (66%)
4 csillag
1 (33%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.