Leírás
Aromás, diós és finom íz a szárított paradicsom és a kesudió által. A napraforgó olajjal és extra szűz olívaolajjal kiegészített pesto rendkívül krémes.
Tipp:
Keverje a paradicsomos pestot a tészta főző vízével össze és adja a megfőzött tésztához. Finomításhoz a pestot még vajjal is keverhetjük. Kiváló még pirítóshoz, krémleveskbe és rizottóhoz.
Felhasználás: | Mártogatós, Pesto és Pác, Zöldséges étel, Tészta, Rizses étel, Szósz, Leves |
---|---|
Minőségi pecsét: | Bio pecsét, EU- / nem-EU Bio jelölés, Ellenőrzött biológiai termesztésből |
Íz: | Enyhe, Fűszeres |
Származás: | Európa, Olaszország |
Mentes: | Ízfokozó, Glutén, Élesztő kivonat, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Laktóz, Tartósítószerek |
Kiegészítő információ
Összetevők:
napraforgó olaj, paradicsompüré 28%, szárított paradicsom 21%, kesudió, bazsalikom 5, 9%, burgonya pehely, extra szűz olívaolaj, fokhagyma, fenyőmag, tengeri só
Allergének: héjas gyümölcsök, zöldségek és hüvelyesek
Tápérték információ | 100g |
---|---|
Energia | 1504 kJ / 365 kcal |
Zsír | 36 g |
ebből telített zsírsavak | 3,3 g |
Szénhidrát | 8,2 g |
ebből cukor | 2,5 g |
Fehérje | 2,3 g |
Só | 1,6 g |
Kiegészítők
Vásárlói vélemény magyar nyelven: LaSelva Pesto rosso
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.050 termék