Kulau Bio Kókuszvirág cukor

Természetes édesítőszer

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A KULAU Bio Kókuszvirág cukor egy természetes édesítőszer.

  • A kókuszcukor használatának Ázsiában évszázados hagyományai vannak.
  • A kókuszpálma erős virágzatából először egy barna szirupot nyernek ki, amelyet közvetlenül a betakarítás után dolgoznak fel. A pálmalevet felfőzik és állandó keverés mellett besűrítik, amíg a benne lévő nedvesség minimálisra csökken. Lehűlés után a cukrot finomra őrlik.
  • A kókuszvirág cukor kivételes, enyhén karamellás ízének és táplálkozáspszichológiai jelentőségének köszönhetően egyre népszerűbb az európai konyhákban is. A finom kristályos szerkezet biztosítja, hogy a cukor azonnal megolvadjon.
  • Különösen sok ásványi anyagot tartalmaz, mint például kálium, cink és vas.

Minden KULAU terméket rendszeresen egy független laboratóriumban ellenőriznek. A KULAU kerüli a felesleges adalékanyagok használatát, valamint minden kókuszdióterméket a lehető legtermészetesebb módon, és nem finomítva kínál.

Származási hely: Jáva-sziget, Indonézia

Felhasználás: Húsétel, Ital, Forró ital, Édesítés, Édesség és desszert, Karácsonyi konyha
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Íz: Gyümölcsös - édes
Sajátosság: Őrölt
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek
Terméktípusok: Cukor

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Kulau Bio Kókuszvirág cukor

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Bio Kókuszvirág cukor" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: