Rozmaring
Rosmarinus officinalis
Felhasználása:
A leveleit használják fel frissen és szárítva. Különösen a mediterrán konyha elképzelhetetlen nélküle. A rozmaringot gyakran használják bárányból, vadból, sertésből és baromfiból készült ételekhez. De nagyon jól illik a burgonyához, a paradicsomhoz, a padlizsánhoz és a cukkinihez is.
Előfordulása:
A rozmaring a Földközi-tenger térségéből származik, ahol még ma is nagyrészt vadon nő. A legnagyobb termőterületek: Spanyolország, Franciaország és az Egyesült Államok. Saját kertben is nagyon jól termeszthető ez az illatos fűszer.
vö. Anne Iburg "Dumonts kleines Gewürz Lexikon", Eggolsheim, Dörfler Verlag GmbH
Termékek - Rozmaring
-
Zwergenwiese Bio Tök-Narancs krém, 180 g
- Egyedülálló ízélmény
- Egzotikus, gyümölcsös, fűszeres
- Krémesen lágy textúra
-
Zwergenwiese Bio Paradicsom-Olíva krém, 180 g
- Mediterrán aromák
- Finoman fűszerezve
- Finom, krémes textúra
-
Zotter Schokoladen Bio Sós karamell, 70 g
- Alkohol- és gluténmentes
- Tökéletes kombináció
- Egy kevés mandulás nugáttal finomítva
-
-
Il pomodoro più buono San Marzano paradicsom OEM - Hámozott, 400 g
- Egész gyümölcs
- Eredetiség az Agro Sarnese Nocerino régióból
- A legjobb sugo-összetevő
-
Zwergenwiese Bio Bazsalikomkrém, 180 g
- Aromás-friss
- Szendvicskrémként és mártogatósként
- Öntetként is finom
-
Zwergenwiese Bio mediterrán szendvicskrém, 180 g
- Aromás nyári zöldségek
- Mediterrán fűszernövényekkel
- Krémesen lágy textúra
-
Zwergenwiese Bio Fűszernövény-Paradicsom krém, 180 g
- Mediterrán aroma
- Vegán, élesztő- és gluténmentes
- Napraforgómag alapú
-
Rapunzel Bio Mandula püré - Fehér, Európából, 500 g
- 100% hántolt mandula
- Extra krémes és aromás
- Kizárólag EU bio-gazdálkodás