Ras el hanout
A Ras el hanout fő összetevői a szerecsendió-virág, szerecsendió, fekete bors, kardamom, galangál, szegfűbors, rózsabimbó, levendula és fahéj. Részben keverhetik még gyömbérrel, kurkumával, fekete köménnyel, spanyol léggyel, cassiával, és édesköménnyel is. A készítmény összetétele a fűszerkereskedőtől függ, kereskedőről kereskedőre változhat. A Ras el hanout fűszerkeveréket elsősorban a kuszkusz, rizs és Tajne (tunéziai vagy marokkói egytálételek) ételek ízesítésére alkalmazzák.
Termékek - Ras el hanout
-
-
Herbaria Bio Ras el Hanout - Doboz, 25 g
- 15 kiváló bio-összetevő
- Édeskés-fűszeres aroma
- Finom csípősség
-
-
Ehrenwort BIO "1001 éjszaka" Ras el Hanout, 40 g
- Intenzív-fűszeres és csípős
- Hagyományos észak-afrikai
- Kuszkuszhoz és tajinehoz
-
-
Regional Co. Ras El Hanout fűszersó, 65 g
- Gyömbérrel, kurkumával és sok mással
- Nagyszerű kuszkuszhoz és tabuléhoz
- Elragadó íz
-
Rapunzel Bio Himalája basmati rizs natúr / teljes kiőrlésű, 1 kg
- Tipikus diós aroma
- Természetes és tápanyagban gazdag
- Nem ragad össze és csodálatos illatú
-
Rapunzel Bio Dolmas szőlőlevél rizzsel, 280 g
- Ropogós és frissítő
- Olívaolajban pácolva
- Törökországból
-
Rapunzel Bio Himalája basmati rizs - Fehér, 1 kg
- Illatos és laza
- Ideális köret
- A Himalája-területén termesztve