Provence-i fűszerkeverék
Herbes de Provence
A Provence-i fűszerkeverék a francia konyhából ered, a mediterrán ételek kedvelt ízkeveréke. Az összetevőket gyakran variálják, de általában az alábbiakat tartalmazza: kakukkfű, rozmaring, oregánó, majoránna és borsikafű. Gyakran tesznek még hozzá bazsalikomot, tárkonyt, édesköményt, turbolyát, babérlevelet és zsályát finomításként. Vagy frissen keverik, vagy a kész keveréket szárítják, vagy fűszerecetben, fűszerolajban tartósítják.
Termékek - Provence-i fűszerkeverék
-
- Csodás virágkeverék
- Bárányhoz és zöldségekhez
- Konrad Geiger csúcsszakács készítménye
-
- Levendula virágokkal finomítva
- Fűszeres keverék
- Sokoldalúan felhasználható
-
- Egyedülálló keverék
- Hal- és húsételek finomítására
- Lestyánnal és rozmaringgal
-
- Ratatouille-hoz
- Halakhoz és húsokhoz is
- A mediterrán konyha számára