Provence-i fűszerkeverék
Herbes de Provence
A Provence-i fűszerkeverék a francia konyhából ered, a mediterrán ételek kedvelt ízkeveréke. Az összetevőket gyakran variálják, de általában az alábbiakat tartalmazza: kakukkfű, rozmaring, oregánó, majoránna és borsikafű. Gyakran tesznek még hozzá bazsalikomot, tárkonyt, édesköményt, turbolyát, babérlevelet és zsályát finomításként. Vagy frissen keverik, vagy a kész keveréket szárítják, vagy fűszerecetben, fűszerolajban tartósítják.
Termékek - Provence-i fűszerkeverék
-
- Levendula virágokkal finomítva
- Fűszeres keverék
- Sokoldalúan felhasználható
-
- Csodás virágkeverék
- Bárányhoz és zöldségekhez
- Konrad Geiger csúcsszakács készítménye
-
- Egyedülálló keverék
- Hal- és húsételek finomítására
- Lestyánnal és rozmaringgal
-
- Eredeti recept
- Déli ételekhez
- Nem tartalmaz mesterséges aromát
-
- Fantasztikus csirkéhez és csirkemellhez
- Kakukkfűvel és rozmaringgal
- Finom csípősség
-
- Gyógynövényes-fűszeres
- Klasszikus keverék
- Sokféle mediterrán ételhez
-
- Ratatouille-hoz
- Halakhoz és húsokhoz is
- A mediterrán konyha számára
-
- 3 különböző fűszeres edényt tartalmaz
- Tippek a tökéletes gintonikhoz
- Klasszikus könyv kiszerelésben
-
- Pikáns-fűszeres
- Ideális baromfihoz
- Tökéletes zöldséghez is