Garam masala
A Garam masala egy tradícionális indiai fűszerkeverék, amelyet az indiai konyhában a curryk készítéséhez alkalmaznak. Az ayurvédikus gyógyászatban a tartalmazott fűszereket úgynevezett „forró fűszereknek” nevezik, mivel felmelegítik a testet. Fekete kardamomot, fahéjat, szegfűszeget, fekete borsot és köményt tartalmaz. A Garam masala egy dohánybarna színű fűszerkeverék, amelyet intenzív aromája miatt szívesen alkalmazzák húsételek ízesítésére is.
Termékek - Garam masala
-
Sonnentor Garam Masala-fűszer, őrölt bio, 55 g
- Sokszínű aromavilág
- Sokféleképpen használható
- Keleties-fűszeres
-
ConFusion Bio indiai Garam Masala, 50 g
- Indiai keverék
- Finoman édes és csípősen fűszeres
-
Ehrenwort BIO Taj Mahal Garam Masala, 42 g
- Intenzív és enyhén csípős
- Fahéj, szegfűbors és bors
- Az indiai konyha finomításához
-
Sonnentor Szegfűszeg Bio, egész (35 g)
- Intenzív íz
- Sokoldalúan felhasználható
- Az öt-fűszer keverék alkotóeleme
-
Cosmoveda Curry paszták – Bio, Mild Goa Curry Paste (175 g)
- Nyugat-indiai fűszerpaszták
- Ázsiai és helyi ételekhez
-
Zwergenwiese Bio Soul Kitchen - Tikka Masala, 370 g
- Egészséges készétel
- Indiai receptúra szerint
- Tökéletes rizzsel vagy tésztával
-
-
-
Cosmoveda BIO Szegfűszeg egész, 70 g
- Eugenolt, pinént és vanillint tartalmaz
- Ellenőrzött biológiai termesztésből