Garam masala
A Garam masala egy tradícionális indiai fűszerkeverék, amelyet az indiai konyhában a curryk készítéséhez alkalmaznak. Az ayurvédikus gyógyászatban a tartalmazott fűszereket úgynevezett „forró fűszereknek” nevezik, mivel felmelegítik a testet. Fekete kardamomot, fahéjat, szegfűszeget, fekete borsot és köményt tartalmaz. A Garam masala egy dohánybarna színű fűszerkeverék, amelyet intenzív aromája miatt szívesen alkalmazzák húsételek ízesítésére is.
Termékek - Garam masala
-
- Sokszínű aromavilág
- Sokféleképpen használható
- Keleties-fűszeres
-
- Kombinálható más fűszerekkel
- Bio minőség
-
- Indiai keverék
- Finoman édes és csípősen fűszeres
-
- Erősteljes aroma
- Kreatív fűszer
- Sokoldalúan használható
-
- Csípős, tipikus indiai íz
- Indiai fűszerkeverék
-
- Az indiai konyhában használják
- A leghíresebb masala fűszerkeverék
-
- A gyömbérvirágúak családjába tartozik
- Ritkán desszertekhez is használják
- Fanyar, földes íz
-
- Finom és édes
- Gyümölcsös és szárnyas ételekhez
-
- Intenzív íz
- Sokoldalúan felhasználható
- Az öt-fűszer keverék alkotóeleme