Herbaria Pop Morzsa, bio

Gluténszegény morzsa

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Amaránttal, teffel és quinoával
  • Íz: fűszeres, édesköményes
  • Panírozáshoz, az ételre szórva vagy az ételbe keverve

Hasonló termékek:

Herbaria Sáfrány-szálak
Herbaria Querbeet

Leírás

Ropogós feltét szinte mindenhez! A Pop Morzsát sokféleképpen felhasználhatja: halak, húsok és zöldségek panírozására, tésztafélékre, zöldségekre és palacsintákra szórva, de hús- és zöldségpogácsák, gombócok fellazítására, stb. A morzsák extra gluténszegény gabonafajtából állnak és kifinomult fűszernövény- és fűszer keverékkel finomítottak.

Recept tipp:
Citromos cukkini pogácsa

(Elkészítési idő: 30 perc, 4 fő részére (12 db))

  • 400g cukkini
  • 1 citrom
  • 1 csokor petrezselyem
  • 1 hagyma
  • 6-8 evőkanál repceolaj
  • Szicíliai kősó
  • 75g Herbaria Pop Morzsa + 50 g morzsa
  • 50g őrölt chia mag

Elkészítés:

  1. Mossa meg a cukkinit, reszelje durvára, sózza be, majd néhány percre hagyja állni. Forró vízzel mossa meg a citromot, finoman reszelje le a héját és 2 ek citromlevet facsarjon ki belőle. Ezután mossa meg a petrezselymet, rázza szárazra és vágja össze. Pucolja meg a hagymát, és vágja apró darabokra. 2 evőkanál repceolajon egy csipet sóval 3 percig párolja. Keverje bele a petrezselymet, a citrom levét és héjat, forralja fel és vegye le a tűzhelyről.
  2. Nyomja ki a cukkinit, például egy konyhai törlőkendővel. Dolgozza össze a 75g Herbaria Pop Morzsával az őrült chia maggal és az elkészített összetevőkkel. Kb. 10 percig hagyja állni a kapott masszát.
  3. Nedves kézzel formázzon 12 db kis pogácsát és forgassa bele az 50g morzsába. Süsse ki repceolajban mindkét oldalán kb. 6-6 percig. Salátával, burgonyasalátával, BBQ-szósszal vagy szendvicsben tálalja.
Felhasználás: Sütés, Zöldséges étel, Tészta
Minőségi pecsét: Bio pecsét
Íz: Fűszeres
Származás: Németország
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek

Kiegészítők

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Pop Morzsa, bio