Herbaria Mediterrán Morzsa, bio

Ropogós zöldségek, sajtok és saláták készítéséhez

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A morzsát Bajorországban kézzel, abszolút enzimek nélkül gyártják, amit kifinomult fűszernövény- és fűszer keverékkel finomítottak.

A mediterrán morzsa számos ételhez illik: halak, húsok és zöldségek, tofuk vagy sajtok panírozásához, de salátára, tésztaszószra vagy antipasztira szórva is tökéletes. Töltött zöldségekhez is alkalmas.

Recept tipp:
Szicíliai tészta étel

(Előkészítési idő: 25 perc, 4 fő részére)

  • 1 nagy padlizsán
  • 800g paradicsom
  • 400g penne tészta
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 7 ek olívaolaj
  • Szicíliai kősó
  • 125g Herbaria Mediterrán Morzsa
  • 1/2 csokor menta

Elkészítés:

  1. Vágja kis kockákra a padlizsánt és zsiradék nélküli, forró serpenyőben süsse aranybarnára 8-10 perc alatt, magas hőmérsékleten. Ügyeljen a gyakori kevergetésre, hogy a kockák minden oldala egyenletesen piruljon. A paradicsomot is hasonlóképpen kockázza fel, a szárrészt távolítsa el. A paradicsomot egy serpenyőben közepes lángon főzze a felére.
  2. A penne tésztát a csomagoláson feltüntetett módon főzze roppanósra. A Herbaria Mediterrán Morzsát 3 evőkanál olívaolajon, rövid idő alatt pirítsa ropogósra, majd tegye ki tányérra meghülni. Hámozza meg és aprítsa fel a fokhagymát, majd egy serpenyőben pirítsa 1 percig a maradék olívaolajon. Adja hozzá a padlizsánt és a paradicsomot, és ízlés szerint ízesítse szicíliai kősóval. Vágja nagyra a megmosott mentát.
  3. Szűrje le a pennét, keverje össze a mentával és a szósszal, és gyorsan forralja össze. Tegye tányérra, és szórja meg a pirított morzsával.
Márkák: Herbaria
Eredet: Németország
Kiegészítők

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Mediterrán Morzsa, bio

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Mediterrán Morzsa, bio" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder