Herbaria "Kleene Lene" Fűszerkeverék

Hideg és meleg desszertekhez

5.360 Ft

(48.727 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 110 g

Kiszállítás december 08., péntek-ig, amennyiben szerda 09:30-ig rendel.

Még 5 darab raktáron

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 18., H.23:59-ig. Tudjon meg többet

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Gyümölcsös-édes aroma
  • Túró- és ​​joghurtkrémekhez
  • Kicsiknek és nagyoknak

Cikkszám: HK-5004446, Tartalom: 110 g, EAN: 4021269044464

Leírás

Nassolni kíván
Frissítő fagylalt, gyümölcsös desszert, finom sütemények: az édeset a világ minden táján szeretik. Így Konrad Geiger hét új fűszerkészítményt fejlesztett ki, amelyekkel az édes még jobban ízlik.

Fűszercukor piros gyümölcs zseléhez (a német rote Grütze desszerthez), gyümölcsszószokhoz, mouss-hoz, túró- és joghurtkrémekhez. Ezenkívül meleg gombócokhoz, buktákhoz vagy gyümölcsös palacsintákhoz is illik.

Elkészítési tipp: Szórja rá, keverje bele vagy főzze vele. Hideg és meleg desszertekben egyaránt gyümölcsízt hangsúlyoz.

Felhasználás: Európai konyha, Édesítés, Édesség és desszert, Vegetáriánus étel
Minőségi pecsét: Bio pecsét, EU- / nem-EU Bio jelölés, Ellenőrzött biológiai termesztésből, Fenntartható termelés, Bio AUSTRIA
Íz: Gyümölcsös - édes
Sajátosság: Szárított, Természetes állapotú, Granulált
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek
Összetevők
  • nyers nádcukor [1]
  • hibiszkuszvirág [1]
  • citrom granulátum [1]
  • fekete áfonya pehely [1]
  • málna granulátum [1]
  • fahéj [1]
  • vanília [1]
  1. ellenőrzött biológiai gazdálkodásból

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria "Kleene Lene" Fűszerkeverék

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik ""Kleene Lene" Fűszerkeverék" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: