Arche Naturküche Bio Mousse au Chocolat

Vegán vagy vegetáriánus elkészítéshez

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Leírás

A vegán krémporral a legfinomabb csokoládéélményt élheti át. Zselatin nélkül készíthet belőle bio mousse au chocolat-ot, amely a lágyan olvadó csokoládé ízével és a legfinomabb bio kakaóval varázsolja el az érzékeit.

Vegán elkészítés:

  • 1 csomag Arche Bio Mousse au Chocolat
  • 400 ml növényi tejszín helyettesítő (pl. szója tejszín)
  1. Keverje össze a port és a tejszínhelyettesítőt kézi mixerrel.
  2. Öntse a csomómentes keveréket egy fazékba.
  3. Forralje fel a keveréket, és csökkentse a hőt.
  4. Hagyja a kakaós keveréket óvatosan főni további 2 percig. Közben folyamatosan keverje.
  5. Vegye le a tűzről, és öntse a kívánt tálalóedénybe vagy adagolótálakba.
  6. Tegye hidegre legalább 30 percig.
  7. Ízlés szerint díszítheti pl. friss bogyós gyümölcsökkel, mentalevéllel vagy gyümölcsszósszal, vagy tálalja önmagában.

Vegetáriánus elkészítés:

  • 1 csomag Arche Organic Mousse au Chocolat
  • 200 ml tej
  • 200 ml habtejszín
  1. A port óvatosan keverje össze a tejjel.
  2. Öntse a keveréket egy fazékba, és hagyja forrni.
  3. Ezután a keveréket további 2 percig lassú tűzön forralja. Közben folyamatosan keverje.
  4. Vegye le a tűzhelyről és hagyja hűlni 20 percig.
  5. Közben verje fel a tejszínhabot.
  6. A kihűlt kakaós masszát a mixerrel jól keverje át, majd fokozatosan és óvatosan forgassa egybe a tejszínhabbal.
  7. Töltse a mousse au chocolat-ot a kívánt tálalóedénybe vagy adagolótálakba, és tegye hidegre legalább 30 percre.
  8. Ízlés szerint gyümölccsel, tejszínhabbal vagy gyümölcsszósszal díszítheti, vagy tálalja önmagában.
Márkák: Arche Naturküche

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Arche Naturküche Bio Mousse au Chocolat

Vásárlók, akik "Bio Mousse au Chocolat" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder