Arche Naturküche Bio Mousse au Chocolat
Vegán vagy vegetáriánus elkészítéshez
KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben
Hasonló termékek:
Leírás
A vegán krémporral a legfinomabb csokoládéélményt élheti át. Zselatin nélkül készíthet belőle bio mousse au chocolat-ot, amely a lágyan olvadó csokoládé ízével és a legfinomabb bio kakaóval varázsolja el az érzékeit.
Vegán elkészítés:
- 1 csomag Arche Bio Mousse au Chocolat
- 400 ml növényi tejszín helyettesítő (pl. szója tejszín)
- Keverje össze a port és a tejszínhelyettesítőt kézi mixerrel.
- Öntse a csomómentes keveréket egy fazékba.
- Forralje fel a keveréket, és csökkentse a hőt.
- Hagyja a kakaós keveréket óvatosan főni további 2 percig. Közben folyamatosan keverje.
- Vegye le a tűzről, és öntse a kívánt tálalóedénybe vagy adagolótálakba.
- Tegye hidegre legalább 30 percig.
- Ízlés szerint díszítheti pl. friss bogyós gyümölcsökkel, mentalevéllel vagy gyümölcsszósszal, vagy tálalja önmagában.
Vegetáriánus elkészítés:
- 1 csomag Arche Organic Mousse au Chocolat
- 200 ml tej
- 200 ml habtejszín
- A port óvatosan keverje össze a tejjel.
- Öntse a keveréket egy fazékba, és hagyja forrni.
- Ezután a keveréket további 2 percig lassú tűzön forralja. Közben folyamatosan keverje.
- Vegye le a tűzhelyről és hagyja hűlni 20 percig.
- Közben verje fel a tejszínhabot.
- A kihűlt kakaós masszát a mixerrel jól keverje át, majd fokozatosan és óvatosan forgassa egybe a tejszínhabbal.
- Töltse a mousse au chocolat-ot a kívánt tálalóedénybe vagy adagolótálakba, és tegye hidegre legalább 30 percre.
- Ízlés szerint gyümölccsel, tejszínhabbal vagy gyümölcsszósszal díszítheti, vagy tálalja önmagában.
Márkák: | Arche Naturküche |
---|
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Arche Naturküche Bio Mousse au Chocolat
Vásárlók, akik "Bio Mousse au Chocolat" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes standard kiszállítás 22.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 9.750 termék