Ankerkraut "Bang Boom Bang" BBQ szárazpác

It's gettin' hot in here!

  • Nagyon csípős
  • Ideális sertéshez és baromfihoz
  • Ízletes zöldséghez és sajthoz is
  • 2.821 Ft 3.130 Ft -10%(1.128 Ft / 100 g)
  • 2 vásárlásától csak 2.742 Ft / darab -12%

27% ÁFÁ-val Szállítási díjak

Még 6 darab raktáron

Kiszállítás december 03., csütörtök: Rendeljen hétfő 11:00 óráig.

Tartalom: csomag, 250 g

Kívánságlistámhoz

Cikkszám: AK-4260347892669, tartalom: 250 g

EAN: 4260347892669

  • Nagyon csípős
  • Ideális sertéshez és baromfihoz
  • Ízletes zöldséghez és sajthoz is

Piccantino Online Shop Magyar előnyeiPiccantino Online Shop Magyar előnyei

  • Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól *
  • Szállítás a Magyar Posta, UPS Standard, DHL Express vagy UPS Express által
  • Csomagját 1 - 2 munkanapon belül megkapja (Magyar Posta, csak raktáron lévő termékek esetén)
  • Ingyenes visszaküldés
  • Utánvét
  • Előre utalás
  • Paypal
  • Mastercard
  • VISA
  • American Express
  • Diners Club
  • JCB
  • MAESTRO

Leírás

Csípős, piros BBQ száraz pác, tökéletes sertéshez vagy baromfihoz. Néhány csepp olívaolajjal dörzsölje be a húst, majd szórja meg bőségesen a száraz páccal és masszírozza bele a húsba. Ezután hagyjja állni (a legjobb 12-18 óra a hűtőben).

Kedvezmények: 10% és több
Felhasználás: Húsétel , Szárnyas , Zöldséges étel , Grillezés
Termékjellemzők: Vegetáriánus
Íz: Csípős
Sajátosság: Őrölt , Szórófej
Mentes: Ízfokozó , Mesterséges aroma , Mesterséges színezék , Tartósítószerek
Terméktípusok: Fűszerkeverék

Összetevők

  • paprika
  • tengeri só
  • nyers nádcukor
  • fokhagyma
  • mustár por
  • fekete bors
  • chili hüvely
  • hagyma
  • füstölt só
  • zeller
  • kakukkfű
  • Birds Eye Chili

Ankerkraut "Bang Boom Bang" BBQ szárazpác Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Termékértékelések

5,0 az 5 csillagból
2 (100%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.