Herbaria Északi Morzsa, bio

Halakhoz, zöldségekhez és felfújtakhoz

Ez a termék már nem található meg a gyártó kínálatában.
  • Északi, fűszernövényes
  • Panírozni és az ételre szórni
  • Karfiolhoz, céklához és felfújtakhoz

Hasonló termékek:

Herbaria Kapor
Herbaria Paprika, édes
Herbaria Tellicherry vadbors

Leírás

A morzsát Bajorországban kézzel, abszolút enzimek nélkül gyártják, amit kifinomult fűszernövény- és fűszer keverékkel finomítottak.

Az északi morzsa számos ételhez illik: halak és halrudacskák, tofu vagy zöldségek panírozására, és téli zöldségekre szórva. Tökéletes gombócokhoz, sültekhez és halfasírtokhoz is.

Recept tipp:
Halrudacskák tört burgonyával és uborkával

(Elkészítési idő: 45 perc, 4 fő részére)

  • 800g burgonya
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • Szicíliai só, Trio Noir bors
  • 150g tejföl
  • 1/2 uborka
  • 2 evőkanál frissen reszelt torma

Halrudacskák:

  • 600 g filé, például fogas vagy lazacpisztráng
  • 80g liszt
  • 2 tojás
  • 125g Herbaria Északi Morzsa, bio
  • 100g vaj
  • 1 evőkanál vaj

Elkészítés:

  1. Hámozza meg a burgonyát, kockázza fel 2 cm nagyságúra. Hámozza meg a fokhagymát és szeletelje. A burgonyát a fokhagymával és 250 ml vízzel tegye fel főlni. Sózza, borsozza és kb. 30 percig főzze alkalmanként kevergetve. Hámozza meg az uborkát, hosszában vágja félbe, kiskanállal szedje ki a magját és a húsát kockázza fel.
  2. Időközben készítse el a halrudacskákat: vágja fel a halat 12 "halrudacska méretű" csíkokra - ahol túl vékony, helyezzen kettőt egymásra. Sózza be a halat, majd panírozza be liszttel, tojással és a Herbaria Északi Morzsával, és olvasztott vajon süsse 5 percig. Közvetlenül a halsütés befejzte előtt adjon hozzá 1 evőkanál vajat.
  3. Miután megfőtt a burgonya, szűrje le, adja hozzá a tejfölt és pürésítse. Ezután keverje bele az uborkát. A halrudacskákat és az uborkás tört burgonyát tegye tányérra és szórja meg tormával és már tálalhatja is.
Felhasználás: Sütés, Mártogatós, Pesto és Pác, Európai konyha, Hal és Tenger gyümölcsei, Húsétel, Szárnyas, Zöldség és saláta, Zöldséges étel, Vegetáriánus étel
Minőségi pecsét: Bio pecsét, EU-Bio jelölés, Ellenőrzött biológiai termesztésből, Fenntartható termelés
Íz: Fűszeres
Származás: Németország
Sajátosság: Vágott, Szárított, Természetes állapotú
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Északi Morzsa, bio