Herbaria Északi Morzsa, bio

Halakhoz, zöldségekhez és felfújtakhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A morzsát Bajorországban kézzel, abszolút enzimek nélkül gyártják, amit kifinomult fűszernövény- és fűszer keverékkel finomítottak.

Az északi morzsa számos ételhez illik: halak és halrudacskák, tofu vagy zöldségek panírozására, és téli zöldségekre szórva. Tökéletes gombócokhoz, sültekhez és halfasírtokhoz is.

Recept tipp:
Halrudacskák tört burgonyával és uborkával

(Elkészítési idő: 45 perc, 4 fő részére)

  • 800g burgonya
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • Szicíliai só, Trio Noir bors
  • 150g tejföl
  • 1/2 uborka
  • 2 evőkanál frissen reszelt torma

Halrudacskák:

  • 600 g filé, például fogas vagy lazacpisztráng
  • 80g liszt
  • 2 tojás
  • 125g Herbaria Északi Morzsa, bio
  • 100g vaj
  • 1 evőkanál vaj

Elkészítés:

  1. Hámozza meg a burgonyát, kockázza fel 2 cm nagyságúra. Hámozza meg a fokhagymát és szeletelje. A burgonyát a fokhagymával és 250 ml vízzel tegye fel főlni. Sózza, borsozza és kb. 30 percig főzze alkalmanként kevergetve. Hámozza meg az uborkát, hosszában vágja félbe, kiskanállal szedje ki a magját és a húsát kockázza fel.
  2. Időközben készítse el a halrudacskákat: vágja fel a halat 12 "halrudacska méretű" csíkokra - ahol túl vékony, helyezzen kettőt egymásra. Sózza be a halat, majd panírozza be liszttel, tojással és a Herbaria Északi Morzsával, és olvasztott vajon süsse 5 percig. Közvetlenül a halsütés befejzte előtt adjon hozzá 1 evőkanál vajat.
  3. Miután megfőtt a burgonya, szűrje le, adja hozzá a tejfölt és pürésítse. Ezután keverje bele az uborkát. A halrudacskákat és az uborkás tört burgonyát tegye tányérra és szórja meg tormával és már tálalhatja is.
Márkák: Herbaria
Eredet: Németország
Kiegészítők

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Északi Morzsa, bio

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Északi Morzsa, bio" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder