Gölles Manufaktur Schilcher Rozéborecet

A klasszikus

3.670 Ft

(7.340 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 500 ml

Kiszállítás december 09., péntek-ig, amennyiben szerda 10:00-ig rendel.

Még 3 darab raktáron

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 18., V.23:59-ig. Tudjon meg többet

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Stájer specialitás
  • Rendkívüli gyümölcsösség
  • Nagyon aromás Schilcher szőlő

Cikkszám: 002170, Tartalom: 500 ml, EAN: 9007203002177

Leírás

A klasszikus ecet
Fajtatiszta borból, stájer almából és körtéből erjesztett és legalább három évig tölgyfahordókban érlelt ecet. A finom konyha nélkülözhetetlen eleme, klasszikus fajtája az elegáns-savanyú fűszerezésnek.

A Schilcher egy stájer specialitás, amelyet savasság és gyümölcsösség jellemez. Az ecetet a rendkívül aromás Schilcher szőlő levéből nyerik. A tipikus aroma optimális megőrzése érdekében a Gölles Schilcher Rozéborecetet kizárólag rozsdamentes acél tartályokban érlelik. Finom gyümölcsös frissességével bab- és burgonyasalátákhoz ideális választás.

Recept tipp:
Sárgarépasaláta zsázsával

Főzze puhára a fiatal sárgarépát, marinálja Schilcher Rozéborecettel és napraforgómagolajjal. Zázsával megszórva tálalja.

Származás: Európa, Ausztria
Olaj tartalom: 250 ml, 500 ml, Permet
Terméktípusok: Borecet

Összetevők

  • Schilcher Rosé borecet

Kiegészítők

Gölles Manufaktur Schilcher Rozéborecet Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Gölles Manufaktur Schilcher Rozéborecet

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Schilcher Rozéborecet" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: