Gölles Manufaktur Paradicsom ecet

Teljesen érett paradicsomból

6.350 Ft

(12.700 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 500 ml

Kiszállítás december 09., péntek-ig, amennyiben szerda 10:00-ig rendel.

raktáron

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 18., V.23:59-ig. Tudjon meg többet

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Tipikus paradicsomi édességgel
  • Ideális mediterrán ételekhez
  • Finoman érlelt

Cikkszám: 002761, Tartalom: 500 ml, EAN: 9007203027613

Leírás

A kreatív ecet
Teljesen érett és frissen betakarított gyümölcsökből nyert, kíméletesen préselt, tapasztalattal erjesztett és finoman érlelt ecet, amely finom savasságával, valamint teljesen gyümölcsös és erőteljes ízével igazi csemegének bizonyul.

Teljesen érett paradicsom levéből, tipikus paradicsomos édességgel. Az ecet mediterrán ételek finomításához ideális, emellett fehér húsok és halak finom ragujának ízesítéséhez, valamint étvágygerjesztő előételek pikáns akcentusának megadásához tökéletes.

Recept tipp:
Carpaccio nyári zöldségekkel és dinnyével

A felaprított cukkinit és articsókát paradicsom ecettel, olívaolajjal, sóval és borssal marinálja, vékonyra szeletelt marhahúsfilével és finomra vágott dinnye szeletekkel tálalja.

Származás: Európa, Ausztria
Olaj tartalom: 250 ml, 500 ml, Permet
Terméktípusok: Gyögynövény és Gyümölcs ecetek

Összetevők

  • paradicsomecet

Kiegészítők

Gölles Manufaktur Paradicsom ecet Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Gölles Manufaktur Paradicsom ecet

4 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
6 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

6 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 4 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Paradicsom ecet" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: