Ankerkraut Hamburgi steak bors

Ankerkraut - steak bors- házi keverék

2.390 Ft

(29.875 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

Tartalom: 80 g

Kiszállítás július 01., péntek-ig, amennyiben szerda 10:00 óráig rendel.

raktáron

Mennyiségi kedvezmény

  • 2 vásárlásától csak 2.168 Ft / darab -9%

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 14.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Válogatott bors keverék
  • Univerzális alkalmazás
  • Mérsékelt csípősség

Cikkszám: AK-4260347890610, Tartalom: 80 g, EAN: 4260347890610

Leírás

Ez a steak bors egy univerzálisan felhasználható válogatott keverék. Mérsékelt csípőssége miatt egy "sokoldalú fegyver". Nem csak húsokhoz tökéletes, hanem wrapokhoz, salátákhoz, raclettehez vagy fondühöz is. Alkalmas pácok és szószok ízesítéséhez.

Felhasználás: Mártogatós, Pesto és Pác, Húsétel, Zöldség és saláta, Grillezés, Szósz
Termékjellemzők: Vegán, Vegetáriánus
Íz: Csípős, Fűszeres
Sajátosság: Örlőben, Természetes állapotú, Szórófej
Mentes: Ízfokozó, Mesterséges aroma, Mesterséges színezék, Tartósítószerek
Terméktípusok: Fűszerkeverék, Bors

Összetevők

  • 38% fekete bors
  • tengeri só
  • 8% zöld bors
  • 8% fehér bors
  • rózsaszín bors
  • nyers nádcukor
  • hagyma
  • fokhagyma
  • petrezselyem
  • chili zúzott
  • szegfűbors

Tápérték

Tápérték / 100 g
energia tartalom1038 / 248 kj / kcal
zsír2,6 g
  ebből telített zsírsavak0,6 g
szénhidrát42 g
  ebből cukor37 g
fehérje8,1 g
21,6 g

Ankerkraut Hamburgi steak bors Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Ankerkraut Hamburgi steak bors

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

Vásárlók, akik "Hamburgi steak bors" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: