Sapore di Sole Bio Teljes kiőrlésű pizzalap - Gluténmentes

A hagyományos termékek alternatívája

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A gluténmentes pizzalap ideális feltétekhez, vagy köretként szaftos ragukhoz, currykhez és még sok máshoz! A kifinomult receptúra kizárólag a legjobb bio-összetevőket tartalmazza, valamint tökéletes forrása a kiváló minőségű élelmi rostoknak. Ideális olyan ételekhez, amelyeket gyorsan kell elkészíteni, azonban értékes tápanyagokat tartalmaznak! Egy csomag 1 db pizzaalapot tartalmaz.

Elkészítés: A már feltétekkel megpakolt pizzalapot süsse 180/200 °C-os sütőben, 10 percig. Egy bevonatos serpenyőben 2 percig melegítse a lap mindkét oldalát és fogyassza úgy, mint egy focacciát.

Márkák: Sapore di Sole
Eredet: Olaszország

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sapore di Sole Bio Teljes kiőrlésű pizzalap - Gluténmentes

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Teljes kiőrlésű pizzalap - Gluténmentes" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder