Sapore di Sole Bio Fermentált hajdinacsíra

Piemonti Superfood kortárs táplálkozáshoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A fermentált hajdinacsírák úttörői a kortárs táplálkozási koncepcióknak: a fermentálási folyamatnak köszönhetően a gabonacsíra számos tápanyagot - például fehérjéket, ásványi anyagokat, esszenciális aminosavakat és élelmi rostokat - teljesen, biológiailag hasznosuló formában őriz meg. Ez azt jelenti, hogy sejtjeink különösen jól tudják felvenni és hasznosítani az értékes összetevőket. Ez az innovatív Superfood Piemont különlegessége!

A csírák kiadós hajdina aromával rendelkeznek. Nyersen ideálisak müzlihez és salátákhoz; főzve vagy sütve számos ételt és pékárut, kiváló minőségű összetevőkkel gazdagítanak. A só fűszer-alternatívája, így csökkentve a só használatát.

Márkák: Sapore di Sole
Eredet: Olaszország

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Sapore di Sole Bio Fermentált hajdinacsíra

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Bio Fermentált hajdinacsíra" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder