Leírás
A tasmán hegyi bors jól illik halakhoz, currybe és grillezett húsokhoz. A bogyók rendkívül csípősek, óvatosan adagolandó. Tízszer olyan csípős és erős, mint a hagyományos fekete bors. Így Japánba is exportálják, ahol a Wasabi fűszerezésre használják.
Tipp:
- Mozsárba vagy malomba. Marhához, bárányhoz, tészta szószokba és tökhöz is kiváló. Ibolyás-pirosas színt kölcsönöz az ételnek.
Ez a hegyi bors egy cserje növény, amely a tasmán esőerdők hűvös szurdokaiban és az ausztráliai New South Walesben növekszik. A lila bogyós gyümölcsök a friss áfonyát idézik. Szárítva kissé édeskés-gyümölcsös ízűek, majd ezután kiérződik bizsergő csipős erejük is. Az ausztrál őslakosok is nagyra értékelték különleges csípősségét és erejét, és felhasználták ételeik elkészítéséhez.
Márkák: | Herbaria |
---|
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Vad tasmán hegyi bors
3 vásárlói vélemény más nyelven
5 csillag | | 3 | (100%) |
---|---|---|---|
4 csillag | | 0 | (0%) |
3 csillag | | 0 | (0%) |
2 csillag | | 0 | (0%) |
1 csillag | | 0 | (0%) |
3 értékelés
Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.
- Még nincs vélemény.
Hasonló termékek:
Vásárlók, akik "Vad tasmán hegyi bors" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:
Magazinunkból:
Piccantino felfedezése:
-
Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól
-
Ingyenes
visszaküldés -
24 órás kiszállítás
Több, mint 10.050 termék