Herbaria Vad tasmán hegyi bors

A "kaviár bors"

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A tasmán hegyi bors jól illik halakhoz, currybe és grillezett húsokhoz. A bogyók rendkívül csípősek, óvatosan adagolandó. Tízszer olyan csípős és erős, mint a hagyományos fekete bors. Így Japánba is exportálják, ahol a Wasabi fűszerezésre használják.

Tipp:

  • Mozsárba vagy malomba. Marhához, bárányhoz, tészta szószokba és tökhöz is kiváló. Ibolyás-pirosas színt kölcsönöz az ételnek.

Ez a hegyi bors egy cserje növény, amely a tasmán esőerdők hűvös szurdokaiban és az ausztráliai New South Walesben növekszik. A lila bogyós gyümölcsök a friss áfonyát idézik. Szárítva kissé édeskés-gyümölcsös ízűek, majd ezután kiérződik bizsergő csipős erejük is. Az ausztrál őslakosok is nagyra értékelték különleges csípősségét és erejét, és felhasználták ételeik elkészítéséhez.

Márkák: Herbaria

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Herbaria Vad tasmán hegyi bors

3 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
3 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Vad tasmán hegyi bors" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder