Frierss Sült kolbász 30% vörös káposztával - A régióból

Kevesebb zsír, mint a hagyományos kolbászban

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ehhez a grillezett különlegességhez az osztrák Frierss regionális, sovány sertéshúst dolgoz fel, amelyet 30% vörös káposztával finomítanak. Ez nemcsak kellemes aromát kölcsönöz a sült kolbásznak, hanem lágy rózsaszín színt is - mesterséges színezék nélkül. Ennek ellenére a kolbász ugyanolyan ropogós és zamatos, mint a hagyományos kolbász, valamint kevesebb zsírt is tartalmaz. Ilyen egy egészségtudatos élvezet!

Elkészítés:

  • A tökéletes eredmény érdekében, süsse a kolbászt 6-8 percig grillen (közepes lángon) vagy serpenyőben (egy kevés olajjal).
  • Rendszeresen forgassa meg, hogy minden oldala egyenletesen barnuljon.
Márkák: Frierss
Eredet: Ausztria

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Frierss Sült kolbász 30% vörös káposztával - A régióból

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Sült kolbász 30% vörös káposztával - A régióból" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder