Kávé kiegészítők a világ minden tájáról

A kávé kedvelők tudják: az, hogy egy kávé mennyire meggyőző, nem csak a megfelelő előkészítéstől függ. Az előkészítő munkálatok és a megfelelő kiegészítők is jelentősen hozzájárulnak az aromák teljes kibontakozásához. Üzletünkben a kávédarálótól a tejhabosítóig mindent megtalál, amire szüksége lehet az individuális tökéletes kávé élvezetéhez.

Kávé kiegészítők: 5 termék

Szűrő

Az árak az ÁFÁT tartalmazzák

Kávédaráló a friss kávé élvezetéért

Nem is kérdés, a frissen őrölt kávé a legjobb. Mivel a sok finom kávéaroma az oxigén, a fény és a hő hatására gyorsan elillan, ajánlatos a kávébabot közvetlenül a kávé elkészítése előtt őrölni. Így a kávé teljes aromája és ízének sokrétűsége megtalálható majd benne. Egy igazi kávédarálóval közvetlenül a főzés előtt őrölhet, sőt kiválaszthatja az őrlés optimális erősségét. Az őrlés erőssége az előkészítés módjától függően változó, és jelentős mértékben hozzájárul a tökéletes íz élményéhez.

Tejhabosítóval a tökéletes tejhabért

Számos kávéfogyasztónak a kávé és a tej elválaszthatatlan párost jelent. Az egyetlen, ami a tejes kávét még jobbá teheti, az a tökéletes tejhab. Egy krémes, igazi tejhabos cappuccino sokaknak kínál tehát ellenállhatatlan élvezetet, amely egy otthoni tejhabosítóval is könnyen ekészíthető. Ezzel a nagyszerű tartozékkal könnyedén elkészítheti kedvenc igazi habos kávéját!